Pred vstopom v poletje smo zagnali svoje jubilejne aktivnosti

Tako je, letos decembra praznujemo že 60 let delovanja in prav je, da praznujemo skupaj. Spisali bomo vrsto zgodb, h katerim vas bomo povabili tekom preostanka leta, in želimo si, da bi našli čas in energijo, da z nami delite spomine, energijo in vizijo za prihodnost.

Praznujmo znanje, uresničimo sanje! Pridružite se nam:

Kdo je zate pravi šef?

K sodelovanju vabimo vse mlade, ki svoj poklic še izbirajo, ki radi raziskujejo, odkrivajo lepote in izzive različnih poklicev ter imajo tudi kakega vzornika. Bi bili radi kot Peter Poles, voditelj TV showov? Ali pa morda uspešen direktor kot Igor Akrapović? Ali pa kuharski mojster kot Tomaž Kavčič? Imen je še nešteto in prepričani smo, da mladi brez zadržkov razkrijejo svoje. Omogočili jim bomo, da se bodo z njimi srečali in posneli intervju, pri tem pa pridobili še novinarska znanja. Junija tako pričenjamo z nagradno igro Kdo

Iščemo 60-letnika!

Če praznujete svoj 60. rojstni dan 25. decembra 2021, vas čaka lepo darilo in priložnost za neobičajno praznovanje. Svojih prvih 60 let si namreč na ljudski univerzi želimo praznovati skupaj s »soslavljenci«.

 Sebe ali svojega prijatelja prijavite na praznujemo60@lu-koper.si 

 

In s tem se vse skupaj šele prične. Spremljajte naše spletne strani in družbena omrežja, čaka nas pestra druga polovica leta.

Medijski pokrovitelj jubilejnih dejavnosti Ljudske univerze Koper je:


Radio Capris

Dostopnost