Znanje na klik

Spletna in interaktivna gradiva za samostojno učenje – zbrana na enem mestu.

Tako kot mnoge druge aktivnosti tudi učenje v tem času poteka od doma, kar pa ni vedno enostavno. Čeprav se v živo ne moremo srečati, bi radi ta izziv premagovali skupaj z vami in vam še naprej nudili podporo pri osvajanju novih znanj in doseganju zastavljenih ciljev.

V ta namen smo oblikovali zbirko spletnih gradiv, ki obsega področja tujih jezikov, računalništva, osebne rasti in razvoja, vključili pa smo še nekaj splošnih napotkov za učenje in iskanje informacij. Nabor gradiv bomo redno posodabljali in dopolnjevali, zato vas vabimo, da to stran večkrat obiščete!

Klik na kateregakoli od spodnjih gumbov vas bo popeljal na zbirko gradiv za izbrano področje:

Tuji jeziki in slovenščina

Računalništvo

Nekaj o tebi

E-gradiva OŠ in SŠ

Razno

Svetovanje

Pridobivanje novih znanj je tudi odličen način, da povečamo svojo konkurenčnost pri iskanju ali menjavi zaposlitve. Vsem, ki v teh dneh razmišljate o spremembah v svoji karierni poti, smo na voljo za pogovor:

Središče za samostojno učenje

Potrebujete podporo pri samostojnem učenju? V stik lahko stopite s katerim od naših mentorjev in mentoric v središču za samostojno učenje!

Pripravo spletne strani sta v okviru projekta Razvoj temeljnih in poklicnih kompetenc od 2018 do 2022 omogočila Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada. Več o EU skladih: http://www.eu-skladi.si/ 

Imate vprašanja? Nanje vam lahko odgovori:

Informacijska pisarna

Informacijska pisarna

Morda bi vas zanimalo tudi:

Dostopnost