Tedni vseživljenjskega učenja 2023

Spoštovani sedanji in bodoči partnerji Tednov vseživljenjskega učenja!

Na Ljudski univerzi Koper si želimo tudi v letošnjem letu prevzeti vlogo regionalnega koordinatorja Tednov vseživljenjskega učenja (TVU), ki bodo letos ponovno potekali v maju in juniju, in sicer od 15. maja do 18. junija 2023. Z njimi opozarjamo na vseprisotnost, pa tudi pomembnost učenja – v vseh življenjskih obdobjih in za vse vloge, ki jih posameznik v svojem življenju prevzema kot posameznik, udeleženec na trgu dela ter član različnih skupnosti.

Letos načrtujemo tudi Parado učenja, ki bo potekala v sredo, 24. maja 2023. Gre za vseslovenski enodnevni festivalski dogodek pod okriljem Andragoškega centra Slovenije, ki bo potekal že trinajstič v izbranih slovenskih krajih.

Letošnja krovna tema TVU je EVROPSKO LETO SPRETNOSTI.

Ob tej priložnosti vabimo vse zainteresirane ustanove, zavode, društva in posameznike k sodelovanju. TVU je priložnost, da se predstavite širši javnosti ter prispevate k širjenju kulture vseživljenjskega učenja v Obalno-kraški regiji. Podrobnejša navodila glede priprave in izvedbe dogodkov bomo sodelujočim partnerjem posredovali v aprilu 2023. Takrat načrtujemo tudi skupni sestanek.

Za dodatne informacije lahko kontaktirate Andrejo Jakomin ali Tino Mržek.

Projekt usklajujejo na Andragoškem centru Slovenije (ACS) in ga prirejajo v sodelovanju s stotinami ustanov, skupin in posameznikov po vsej državi pa tudi onkraj naših meja. Z njim vsi sodelujoči opozarjamo na vseprisotnost pa tudi pomembnost učenja – v vseh življenjskih obdobjih in za vse vloge, ki jih posameznik v svojem življenju prevzema kot posameznik, udeleženec na trgu dela ter član različnih skupnosti.

Imate vprašanja? Nanje vam lahko odgovorimo:

Andreja Jakomin

Andreja Jakomin

Vodja izobraževanja

Tina Mržek

Tina Mržek

Vodja izobraževanja

Andreja Furlan Miklobušec

Andreja Furlan Miklobušec

Samostojna strokovna delavka

Morda bi vas zanimalo tudi:

Dostopnost