V sredo, 3. 4., ob 18.00 organiziramo sklepno delavnico projekta NEKSTEP na Ljudski univerzi Koper. Delavnica za mlade na temo Kako biti v redu pri izgradnji svoje kariere bo osvetlila pomen ohranjanja dobrega počutja kot preventive pred izgorelostjo, ki jo lahko prinese kariera. Temo bo na interaktiven in unikaten način mladim predstavil Aljoša Bagola

Delavnica je namenjena mladim med 14. in 29. letom, ki bodo v primeru prevelikega števila prijav imeli prednost pri udeležbi na dogodku. Delavnico izvajamo v okviru projekta NEKSTEP in je za udeležence brezplačna.

Število mest na delavnici je omejeno, zato zbiramo prijave. Prijavo oddate preko elektronske prijavnice do zapolnitve prostih mest oziroma najkasneje do petka, 29. 3. 2024.

V primeru prevelikega števila prijav bodo prednost na delavnici imeli mladi med 14. in 29. letom. V dneh po oddani prijavi vam bomo poslali potrditveno sporočilo, vaša prijava bo upoštevana in mesto zasedeno, ko se boste odzvali na prejeti e-mail.

O predavatelju: Aljoša Bagola univ. dipl. kom, je priznan predavatelj, slovenski kreativni direktor desetletja in avtor knjižnih uspešnic Kako izgoreti in vzeti življenje v svoje roke ter Srečo, prosim, ki sta najbolje prodajana knjiga leta 2020 in druga najbolje prodajana knjiga leta 2022 pri nas. V svoji dvajsetletni oglaševalski karieri je snoval največje tržnokomunikacijske projekte v Sloveniji in v širši regiji. Za svoje delo je prejel preko 150 nagrad in priznan. Je ambasador prvega nacionalnega programa duševnega zdravja, za svoj prispevek k ozaveščanju o pomembnosti duševnega zdravja pa je prejel naziv Fatalni moški 2021. Sedaj se posveča predavateljstvu, svetovanju o kreativnosti, pisanju in izbranim komunikacijskim projektom.

Projekt NEKSTEP Korak naprej za mlade v manj dinamičnih okoljih sofinancira Norveška s sredstvi Norveškega finančnega mehanizma v višini 368.026 EUR. Namen projekta je mladim v regiji olajšati prehod med izobraževanjem in zaposlitvijo, ne glede na to, na kateri ravni zaključijo formalno izobraževanje.

Dostopnost